onsdag 27 oktober 2010

GÄSTBLOGGARE: ROBIN SANDSTRÖM.

Det är nämnvärt vad många människor, unga som gamla som spyr galla över denna vackra kuststad. Istället för att påverka och brainstorma fram nya ideer och lyfta fram det positiva med staden så har man kastat in handduken för längesen.

Om man tänker utifrån den lilla befolkningen, den lilla staden och de små förutsättningarna så är vi en levande stad till fullo.
Vi har ett topplag i bandy som förtjänar mer tid i rampljuset än vad som getts. Vi har ett pingislag i högsta serien som återigen har sopat banan med övriga pingissverige, vi har en tokbra ungdomsverksamhet inom både fotboll, innebandy, bandy, pingis, basket och dans.

Det vi heller inte tagit tillvara på är alla möjligheter som vi har ute i vår fina skärgård. Har man inte en sommarstuga där så har man förmodligen någon vän som har en, har man mot förmodan inte det heller så hyr en båt, åk ut och lev med naturen, fiska, bada, ta vara på det vi har för det ligger så himla nära till hands.

Hur många från stora innestäder skulle inte vilja byta med oss tror ni?

Söderhamn sjunger även ut otroligt bra och framgångsrika musiker, vad beror det på? Jo, intresse, kämparglöd och en oerhört bra ledarstab samt törsten efter att lyckas.

Detta finns just framför oss, passar inte det ena så passar förmodligen det andra.Det gäller att se möjligheterna & skapa dem eftersom.

Söderhamn må vara ett sjunkande skepp på många sätt och vis men det gäller att hålla i sig i seglet och rädda de sista flaskorna ombord.

Vill man så kan man & då finns det mycket att välja på!

/Robin Sandström 




Vill du också gästblogga?! Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar