fredag 29 oktober 2010

VÄXHUSET EKOCENTRUM.

Växhuset
Växhuset
Växhuset
Växhuset
Växhuset
Växhuset
Växhuset

En riktig pärla i Söderhamns kommun är Växhuset i Mobodarne. På Växhusets hemsida beskrivs det så här bra: "Växhusets Ekocentrum är ett ekologiskt demonstrations- och utvecklingsprojekt i Söderhamns kommun. Vi arbetar med permakultur för en hållbar utveckling. Att lära oss att fånga in och utnyttja solen för att skapa sunda och välmående bosättningar är vår mission.".

På Växhuset kan man se en massa goda ekoexempel, fika ekologiskt och bli väldigt inspirerad. Det är en lugn och skön plats och ett perfekt utflyktsmål. Bilderna ovan är från när jag var där i somras en regnig dag. Man kan också bo på vandrarhem, gå på seminarier och annat kul som Växhuset hittar på. Läs mer här på deras hemsida!

Caféet är öppet hela hösten på onsdagar mellan kl. 12.00 och 20.00 (till och med 15 december). På onsdagar serveras också en trerätters lunch (12.00 - 14.00). Soppa, varmrätt och efterätt samt kaffe ingår. Ekologiskt och odlat från gården i största mån! Är ni intresserade av julstämning, julbord, filmvisningar och annat klickar ni här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar