måndag 18 oktober 2010

VARSÅGODA: TVÅ ROLIGA UTBILDNINGAR FÖR UNGA I GÄVLEBORG!

Arrangörsutbildning - för dig med vilja och idéer!
Har du idéer du vill förverkliga? Har du ingen färdig idé, men viljan och ambitionen att förändra? Vi ger dig möjligheten att under två dagar lära dig grunderna i arrangörskap, samt allt du behöver veta för att förverkliga din idé.

Du får lära dig om hur du får ekonomin att gå ihop, hur du marknadsför din idé samt vad det innebär med ”skarpt läge”. Dessutom ges du chansen att i Möjligheternas Arena träffa föreningar, studieförbund och andra aktörer som kanske vill hjälpa just Dig med att göra din dröm till verklighet.

31 OKTOBER - 1 NOVEMBER i BOLLNÄS!

Du kan gå i skola, arbeta eller vara arbetslös. Det enda kravet är att du är mellan 13 och 25 år och bosatt i Gävleborgs län. Utbildningen, mat och boende är gratis. För att läsa mer och anmäla dig klickar du här! Du kan också kolla in läget på facebook.



Elevråds- och ungdomsrådsutbildning!
En steg 1-utbildning för dig som jobbar i Elevråd eller Ungdomsråd. Två grymma, fullspäckade dagar med föreläsningar, workshops, 100 nya kompisar och en massa annat kul!

För tredje gången arrangerar Region Gävleborg en elevråds- och ungdomsrådsutbildning. Syftet är att du som är ung och jobbar i ungdomsråd eller elevråd ska få bättre koll på hur ni kan jobba, bli fler eller ha det allmänt bättre i gruppen och kunna förändra mer!

För unga i Gävleborg, 13-25 år, välkommen!

Kostnad 400 kr (betalas av din skola/kommun/annan organisation). Mat, boende, program ingår i priset.

Anmäl dig senast 1 november genom att maila utbildning@regiongavleborg.se eller gå in på den här länken: http://www.regiongavleborg.se/11/verksamhet/barn-och-unga/anmalan-till-utbildning.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar